9 Mart 2012 Cuma

TÜRKİYE İŞSİZLER PARTİSİ

İNSAN MERKEZLİ TABANDAN TAVANA DEMOKRASİ HAREKETİ
Açıklama
Türkiye'nin coğrafi ve tarihsel gerçekleri, dış ilişkilerinde çok boyutlu bir denge gözetmesini ve yer aldığı karmaşık ve bunalımlı bölgede, bir denge, güven ve barış etkeni olmasını zorunlu kılmaktadır.
O nedenle Türkiye'nin demokratik batı ülkeleri ile ittifak ilişkilerini ve başka bağlantılarını sürdürürken, aynı zamanda, bütün bölge ülkeleriyle dostluk ve işbirliği ilişkilerini geliştirmesi gerekir.
Onun için, Türkiye İşsizler ve Emekliler Partisi yalnız demokrasiye bağlılığından ötürü değil Türkiye'nin Dünyadaki gücü, saygınlığı ve dış güvenliği bakımından da, ülkemizde demokrasinin gerçeklik ve süreklilik kazanmasını istemektedir.
Türkiye İşsizler ve Emekliler Partisi Atatürk'ün tam bağımsızlık ilkesinin gereklerini ulusal güvenlik alanında da yerine getirmeye uğraşacaktır ve savunma gücümüzün, güçlü bir ulusal ekonomiye dayanmasına özen gösterecektir.
Türkiye İşsizler ve Emekliler Partisi , Türkiye'nin savunma araç ve gereçleri bakımından başka ülkelere bağımlılığı önlemeye çalışacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder